Wie!

En ytterst liten uppdatering för att visa att jag lever.
Äntligen kom jag iväg på lite jobb idag. Dessväre har jag så ont i halsen nu så jag skulle kunna gråta. MEN snart är det fotbollsträning. Då kan man ju bara vara glad och taggad väl? :D
Och förövrigt så har jag fått ett vikariat som förhoppningsvis kommer vara ganska länge.
Så ledsen, det är jag ju definitivt inte.
 
BRA dag!

Halsont, tack, men nej tack!

 
 
Jaha. Så äntligen tog jag mig ut för lite friskluft. Skulle egentligen bara handla men tog ändå kameran med mig fall i fall. Jag borde inte ha gjort det. Absolut inte. Men det var skönt att komma ut en runda åtminstone. 
Bilen ville till Finjasjön så så fick det bli. Knäppte inte allt för många fagra bilder men dessa ovan gillar jag. Konstigt nog. 
Den översta, oredigerad, kändes så kall. Kall och höstig.
Så den andra, redigerad, värmde jag upp i en lite varmare ton och vips så kändes det helt plötsligt som sommar. Eller nästan i alla fall. 
 
Idag är vi feberfria, YAY!!! Men efter att vi hela dagen igår kände oss nästan oförskämt pigga (lite att ta i kanske...) så kom halsont deluxe lite som en chock. Vi skulle ju vara friska idag hade vi bestämt. Typiskt. Kan säga att mikron har gått varm hela dagen i alla fall för tevatten och varm oboy. Imorgon SKA vi vara friska. Det tummar vi på!
 
Nu får det bestämt bli lite spagetti och köttfärsås. 
 
Pusskram

Fuck cancer

Ligger uppkurad i soffan. Fäller en och annan tår. Det går inte att låta bli. Det gör bara inte det. Mina tårar rinner för alla som är drabbade. De som själva har sjukdomen, de som har haft den. Alla dom som står bredvid och håller den drabbade i handen. Alla de som har förlorat någon. Alla de som inte har sin kära kvar. 
Alla de som fortfarande kämpar! 

Fuck Cancer