Rosor

 
Blommor kan verkligen få mig att må bra. Att ha rosor, tulpaner, ja vilka snittblommor som helst egentligen gör mig lugn och tillfreds med vårt hem. Låter kanske konstigt men så är det. 

Nu började solen skina så får väl se om jag orkar mig ut på en promenad/fotorunda eller ej.
 
Hoppas er måndag är kalasbra!

Peppa peppa ta i trä

Hej på er!!
Nu är jag äntligen uppe ur sängen och ska fånga dagen. Hoppas jag i alla fall!
Mår inte så bra. Förkyld, hängig och ont i mina lungor. Tänkte ta en promenad för att kicka igång dagen men det får nog vänta en stund så får vi se om jag mår bättre senare. Stefan har precis blivit frisk så nu är det väl min tur antar jag. Peppa peppa ta i trä att jag slipper det!
 
Helgen har varit superlugn. Spelade fotbollsmatch igår och vi vann med 2-0. Om vi hade spelat så bra som vi kan hade vi vunnit med betydligt fler bollar men en vinst är ändå en vinst och det kommer betyda att vi kvalar om div.2 kommande helger. 
När Stefan låg hemma och kurerade sig i lördags begav jag mig till Kristianstad för lite shopping. Jag var så rastlös och behövde nya skor så så fick det bli!
 
 
Nu ska jag försöka plocka i ordning lite här hemma. Söka lite jobb om jag finner någon ork till det!
 
Pusskram 
 

Jag lever!Ett litet livstecken! 
Började morgonen med att baka en himla massa kanelbullar. När kag sen packat ner de och fotbollsskorna så var det dags att åka mot bjärnum för att spela sista seriematchen för i år! 
Som väntat blev det vinst (vann med 9-2 i förra mötet), dessvärre tycker jag,
Säkert fler än jag, att vi var urkassa. Det blir nog lätt så när man spelar en match som inte kan förändra något. Vi är alltså redo för kval då vi hamnade på en stabil andra plats. Återstår att se om vi vinner och går upp i div.2 eller helt enkelt stannar i trean! 

Som det ser ut nu är jag ledig imorgon. Har en del att fixa så ganska skönt faktiskt. Faaaast, de lär ringa in mig imorgon så tar inte ut någon glädje i förskott. Inte förrän klockan åtta imorgon bitti om de fortfarande inte ringt. Haha. 

Godnatt mina vänner!