Älskade farmor vad du är stark!

Allt som har med jul, mellandagar och nyår att göra, gör mig vilse. Både på dagar och rutiner. Ser fram emot nyår, verkligen. Den ska firas i samma sällskap som förra året, plus deras underbara barn. Mysig nyår och inte största festen, helt i min smak =)
 
Annars då. Mår helt ok för tillfället, annat än jag gjorde igår. Längesen jag hade sån panik och vilka minnesluckor jag har idag. Minns inte så mycket av gårdagen mer än att jag pratade med mamma och sen blev det näst intill svart. Min älskade fina farmor har fått en hjärtinfarkt. Det gör ont i mig att ens skriva det, men så är det och dessa orden ekar i mitt huvud. Hon hade guskelov själv hunnit ringa både mamma o pappa, och ambulans. När hon lagt på och mamma och pappa samt ambulansen vart på väg till henne så hände det. Tur att hon är så klok och hade sån framförhållning trots den smärta hon besatt. Så klok vill jag också bli. Hon hade även lyckats slå med grejor och låtit tillräckligt mycket för att grannen skulle komma upp till henne så hon slapp vara själv när det hände. 
 
Jisses alltså, vad skört livet är. 
 
Sent igårkväll ringde en sjuksköterska och sa att det såg stabilt ut trots att hon var väldigt illa däran när hon kom fram till sjukan. Men som tur är fick jag ett samtal vid tio i morse av mamma. Farmor hade då själv precis ringt till pappa och berättat att hon kände sig helt ok trots omständigheterna. Hon hade fått en pacemacker inopererad och läget såg stabilt ut och detta fick mig att våga andas lite igen. 
 
 
 
Var rädda om varandra och glöm inte berätta för de människor du håller kärt att du älskar dom! 
 

Jul, jul, strålande julHar ni haft en bra jul? 
Det har vi! 
Vilka två fantastiska dagar med julfirande vi har haft. I onsdags firade vi lillejul hemma hos mamma o pappa med mina syskon och farmor och mormor såklart. Fick på tok för många fina julklappar som vi uppskattar otroligt mycket. En lugn kväll med familjen, underbart! 

Och självaste julafton firade vi med Stefans mamma och hans syskon och respektive. Vi var 16 stycken tillslut och även denna dagen var underbar. 


Jag och Z gömde oss i syrummet för att ta bilder och leka en lek som jag inte riktigt förstod mig på... Vi hade magiska krafter och jag var lila, lila betydde skräck. Bara det liksom! Haha, han är för Go! :) 

Ska läsa ett kapitel i kurslitteraturen jag håller på med just nu och sen tänker jag minsann krypa till kojs. Är konstant trött och har sovit cirka 10 timmar varje natt sen jag gick på jullov. Behövde väl ta igen det antar jag! 

Pusskram 

Kaffe och städdagTvå koppar kaffe och jag känner mig för ovanlighetens skull riktigt pigg. Ska fortsätta storstädningen av köket nu och sen är det nog hög tid att kila ner och köpa frimärken till julkorten. Vore ju bra om dom kom fram i år känner jag. Framförhållningen just nu är... Sådär! 

Pusskram