Jag lever

Äntligen heeeeelg! 
Som jag har längtat och nu är den äntligen här. 
Varje dag denna veckan när jag kommit till jobbet denna veckan har jag fått slängt över mig att "det går maginfluensa". Men igår var det ju ändå lite väl.... 
På tre avdelningar där det är sammanlagt är cirka 50 barn i vanliga fall så var vi typ sju stycken. Och vi var tre vuxna. Två av barnen fick gå hem och en tredje låg i soffan och mådde illa de timmarna när jag var där. Det första jag gjorde när jag kom dit var att svälja vitpepparkorn. peppa peppa ta i trä att jag klarar mig undan skiten, usch. 
 
Jaha, och helgen då. Inte så mycket planer förutom imorgon då jag ska åka på roadtrip med min kusin. Eller ja, vi ska köra till min bror som bor en bit iväg så blir ju som en roadtrip. 
 
Ska se om jag hittar någon film att titta på nu ikväll. Har sån himla huvudvärk så blir att somna tidigt. 
 
Ha en fin helg!!

Terapiarbete

Hej kära ni! 
Återigen har det gått ett par dagar sen jag skrev sist och det är av samma anledning som i princip alltid annars, krasslig igen. Halsont och förkylning så har varit sängliggandes sen i onsdags kväll. Var ändå uppe på IP och hade lagmys med god mat och musikquiz Vilket var förträffligt trevligt! 
Idag orkade jag mig upp för att köra till mixhuset. En inredningsaffär här i Hässleholm som har det mesta. Så nu ikväll har jag målat och Hållt på. Satt upp nya hyllor med Hjälp av Stefan och sådär. 

Mamma och pappa var också här tidigare ikväll. Fikade lite och så fick ju jag mysa lite med basse såklart. Fick blommor och choklad. Älskade föräldrar! 

Kvällens Terapiarbete

Pusskram 

Fototime med kusinen

Och så var denna söndag snart till ända. Men det gör ingenting för jag är nöjd med helgen och peppad inför att starta en ny vecka! 
Begav mig mot Markaryd för att tvätta bilen och eftersom min kusin tagit körkort så var jag ju tvungen att åka en sväng med honom. Körde som en dåre verkligen. Jag var rädd men jag överlevde! Haha. 

Efter en stunds körning hittade vi ett mysigt litet ställe att fotografera på. Körde lite varstans och hittade ett par ställen till och här kommer ett par bilder som jag lyckades trycka av. Helt oredigerade då jag helt enkelt inte orkat göra något vid dom! 

Och nu blir det fläskpannkaka!

Pusskram