Shopping i regnetMamma ringde för en stund sen och ville komma hit. Så det vart bara att slänga på sig lite kläder och gaska upp sig. Kaffet hjälpte inge vidare så får hoppas att lite friskluft gör susen istället. En tur i stan får det bli så får vi hoppas att vi hittar något fint sommarplagg nu när sommaren verkligen står för dörren. Denna veckan ska den högsta temperaturen nå 29 grader hörde jag så gäller att vara förberedd, hihi. 

Pusskram 

Mellanmål och kaffeHåller mina tummarna att kaffe och mellanmål får igång mig idag. Sovit på tok för lite inatt och därav en enorm trötthet. 
Söka jobb och torka golven står på schemat idag. Kanske söka lite jobb också. 

Ha en fin Måndag vänner! 

Älskade fina farfar

Man tänker inte på den när man sitter där och njuter av livet. Njuter av människorna man har runt omkring sig. Man tänker inte på den alls för den är så långt borta. Långt borta och overklig. Overklig tills den dagen den hälsar på. Eller förresten, även då är den overklig.
Sen helt plötsligt dyker den upp och du känner dig mindre än vad du någonsin har varit. Maktlös. Arg. Ledsen. 
Döden, vad jag föraktar dig.

Idag skulle min farfar fyllt 80 år. Min fina Goa älskade farfar som lärt mig och mina syskon så mycket här i livet. Hans kärlek till familjen var så innerlig och äkta, alltid. Jag saknar dig farfar. 
Varje dag.