Ge mig energi

Återigen en dag hemma från jobbet. Vaknat hur många gånger som helst inatt pga huvudvärk och kallsvettades. När klockan ringde i morse så drog jag i princip bara täcket över huvudet och gav upp. Innan dagen ens hade börjat. Sorgligt men sant. 
Vissa dagar kan jag inte ta mig upp. Det går bara inte. Jag låg i soffan fram till halv 6 nu ikväll med hemskaste huvudvärken på länge. Vad är det med mig? 
Imorgon bokar pappa massage till mig. Måste ju börja någonstans. Har ingen ork för något. Gör nätt och jämt det jag måste. Oftast i alla fall. Det är tråkigt. Hoppas bara det är det dåliga vädret som gör att min gärna spelar mig ett spratt. 

Ge mig vår. Ge mig sol. Ge mig energi!!! 

New shoesÄntligen hemma! Slut i kroppen efter en dag i Kristianstad med min kära mormor. Shopping stod på schemat så ett par nya pjucks fick minsann hänga med hem. Hittade lite annat också men det får ni se en annan dag tror jag minsann. 
Tvättmaskinen är igång och jag ska ta tag i att Renbädda så får vi se vad som händer ikväll. 

Ha en fin kväll!


Pusskram 

Fuck cancer

"Och vi behöver prata om ögonblicket när jag passerade Södersjukhuset - mitt livs katlaborg - då jag ännu en gång insåg att den där upplevelsen aldrig kommer att bli min. Mina barn kommer aldrig att svära åt mig, förbanna våra semestrar och senare sakna desamma. För mina barn kommer aldrig att finnas." 

Kristian Gidlund Nej, jag har fortfarande inte släppt sista delen av hans bok. Tänker på den ibland. Tänker på vilket helvete vissa lever i på grund av just cancer. Jag kan inte komma på något annat som gör en så maktlös som i det ögonblicket då de, doktorerna, berättar att nu kommer det bli ett rent helvete framöver. Fy. Det gör mig illamående. Kan samtidigt inte beskriva vilken enorm tacksamhet jag känner över att jag och alla mina nära och kära är friska. Låt det förbli så, snälla! 

Pusskram