Bangerhead

 
Fick ett sms i morse om att mina paket från Lyko och Bangerhead hade kommit. Och jag kände direkt att jag måste slå ett slag för denna handkräm som kostar 130kr. 
Jag har alltid tidigare köpt billigare varianter för runt 50-lappen men kände att det var dags att prova en som kostar lite mer (och då är ju denna egentligen inte dyr alls) och OJ vad jag gillar den. Den luktar riktigt gott och trots att den är fet så är den inte för fet så det känns som att den inte går in i huden. Lätt värt pengarna!!
 
Väntar för tillfället på att stekjärnet ska bli varmt. Ska steka lite pannkakor, det är allt vi orkar idag. Jag steg inte upp förrän vid 15-tiden då jag mått kasst. Inget jobb alls så har bara legat i sängen hela dagen! Hoppas dock på jobb imorgon så man inte säckar ihop totalt. På lördag är det äntligen klipp och färg hos Evelina som gäller. Längtar verkligen med tanke på hur tråkigt mitt hår är.
 
Pusskram

TröttmössaIdag är jag så trött att inte ens kaffe hjälper. Är i vilket fall som helst påväg till jobbet och i eftermiddag ska vi vara hundvakt. 

Ha en bra dag!

Mjukglass

Vilket underbart väder vi haft idag. Passade på att köra till Markaryd för att beställa lite saker med mamma. Och med tanke på vädret kunde vi inte låta bli att köpa mjukglass, mums! 


Nu ikväll så är det städning och tvättning på schemat. Är alldeles strax klar så ska bege mig mot kvantum, hoppas på att dom har grillad kyckling så jag kan äta det och någon god sallad ikväll! 

Pusskram