Winter wonderland

 
 
 
Tidigare idag tittade brorsan och hans tjej inom hos oss. Begav oss ut till Hovdala mest för att komma ut i friskluften. Och friskluft fick gott om, ganska kyligt men så friskt!! 
Hittade några riktiga guldställen däribland ett vattenfall, dock orkade vi inte gå hela vägen dit för att fotografera, tror det blir roligare till våren då det var en bit att gå. 
Förresten, ni ser väl gubben på första bilden?
 
Nu ikväll blir det bara jättelugnt. Varit så otroligt skönt att ha sluppit plugga idag och att inte heller ha ångest för att inte gjort något. Kanske sätter mig med någon av alla böckerna som ska vara med i kommande salstenta. Känner mig redo för ett nytt kapitel i alla fall =)
 
Och vet ni vad.... DET SNÖAR!!!! :D 

Plugg

Här sitter jag och har smått panik. Ska lämna in min hemtenta idag. Är strax klar men är allt annat än nöjd. Får inte alls till det som jag vill... Men men! Bara att bita ihop och skriva det sista nu så att jag kan ta helg sen. Iaf vara pluggfri ikväll innan jag börjar plugga på nästa del. 

Upptäckte i morse när jag vart iväg för att köpa frallor att det är nollgradigt ute så senare idag blir det en runda till föräldrarna och byta däck. Tråkigt men nödvändigt! 

Ge mig styrka till att plugga! 

Ge mig styrka

Jag är så in i kattsingens trött och vill helst av allt bara sova nu med detsamma. Men med tanke på att jag har en ganska stor hemtenta som ska vara inne på fredag och jag hittils bara skrivt ca 5 meningar så måste jag komma igång riktigt idag. 
 
Dock har jag varit svimfärdig hela eftermiddagen och mått riktigt kasst. Har sådär ont i magen som vid kräksjuka och det har jag inte tid med nu!!! Ska försöka trycka i mig lite glass med kolasås och sen sätta igång med plugget. Det borde väl funka? ;)