BW

 
Började dagen med att köra ut till Hovdala och fotografera. Blev inte så många bilder då jag ej stannade speciellt länge. Mina ögon känns svullna och jag besitter en huvudvärk som inte är av denna värld. Borde inte sova nu men känner att det är det enda val jag har....
 
Imorgon är det cup så det gäller att jag är pigg tills dess!
 
Hoppas ni har en mer njutbar lördag än vad jag har!
 
 
 
Pusskram

Du o ja Basse

 
Här satt jag och Basse och filosoferade häromdagen. På fredag ska vi göra det igen har jag tänkt. 
 
Att jag ens skriver här är en bedrift i sig. Känns som att jag inte gör annat än pluggar och hur kul är det att läsa om det dag ut och dag in? 

Börjar i alla fall få  rätt på min dygnsrytm nu trots att vi har självstudier hela veckan. Har vaknat 8.30 flera dagar i rad och det är så skönt. Har velat gå och lägga mig sen klockan vad 19 men har fått dra mig för det... Storstädade badrummet och sen tittade vi, jag och Stefan på Liverpool matchen. 
Imorgon ska jag försöka skriva klart mitt arbete och börja bearbeta lite ny kurslitteratur men nu, Film!
 
Natti

FrostI morse var det frost på bilrutan och det är fortfarande ganska kallt. Egentligen gillar jag inte kylan men jag gillar julen och nu vet man ju att den är påväg. 
Går i genom lite vad jag ska skriva om i nästa examination. Har denna veckan på mig och eftersom det är självstudier så är jag hemma hela veckan, så skönt att slippa körandet ett par dagar i alla fall. 

När jag fixat i ordning detta beger jag mig in till stan för att kika lite i affärer, kanske hitta en och annan julklapp. *håller tummarna* 

Ha en fin dag!