Greys Anatomy

Så var de det där med att plugga. Det går ju inte utan musik. Men inte med vilken musik som helst heller. 
Lyssnar jag på mina egna listor så är det omöjligt att få något vettigt gjort på mitt arbete. Lyssnar jag däremot på musik som jag inte kan, kanske har hört men inga jag kan sjunga med i, DÅ jäklar brinner det i fingrarna. 
Men min musik är ju så bra. I-landsproblem, jag vet.
 
Ska försöka avrunda plugget för ikväll och krypa ner i sängen hos min kära sambo. Han sover nog gott redan så jag ska försöka smyga ner och kolla på Greys Anatomy tills jag också sussar sött. 
 
Imorgon är det match så det gäller att jag är riktigt pigg och utvilad. Ska helst hinna äta både frukost, mellanmål och middag innan jag ska vara i Bjränum 13.45. Kan bli tight. Plugga också... 
 
Pusskram 

Babyshower

 
 
 
I onsdags var det äntligen dags. Babyshower för vår fina Viktoria. Detektiv som hon tycks vara så kom hon, innan hon visste något, med ett stort leénde utanför Emmas hus där babyshowern ägde rum. Hon hade redan listat ut vad som var på gång, tyvärr! Men hon verkade bli ganska glad ändå, tur det =)
 
Annars då? 
Var ledig både igår och i förgår, eller ledig vetitusan... Hade självstudier. Har varit riktigt trögstartad men nu är jag äntligen igång och har börjat skriva. Vore skönt att åtminstone bli nästan klar nu i helgen så jag kan börja fokusera  på nästa delprov, (3 styckern..) och VFU, praktik. 
 
Hoppas ni har en fantastisk helg!

Godkänd!

Pluggar, lapar vatten i mängder och fryser. Mår inte alls bra och har en förkylning på G i kroppen men den bryter ju aldrig ut. Så himla typiskt. Bättre att ligga pall i en dag eller två och sen ta nya tag. Nu är jag bara ständigt trött istället. Och hängig. 
Första examinationen gjordes idag och Guess what, fick Godkännt!!! Överlycklig! 
Men har redan börjat på nästa som inte känns lika enkel. När man väl börjat kommer jag nog komma bra överens med tangenterna och det kommer flyta på bra. Men innan jag kommit på en frågeställning så står det stilla. 
 
Hur som helst så hade jag en bra helg. Det var Stefans första riktiga lediga helg på evigheter känns det som så pannkakor till frukost i lördags var ju ett måste. Har även hunnit med att vara ute och fotografera litegrann. SÅ skönt att koppla av ute i naturen. För i naturen går det inte att tänka, bara slappna av och vara. 
 
 
 
Nu får jag nog minsann fortsätta läsa lite innan jag kryper till kojs. 
Ni lär inte höra mycket av mig här i veckan då jag trots relativt korta skoldagar har supermycket att stå i. OCH massa roligheter som det kommer bilder ifrån senare! lovar :)
 
Pusskram