Ångest

Har ni någon gång fått så mycket ångest att ni bara stannar hemma och inte pratar med någon?
Well, I have. 
 
30-års fest ikväll, även Valborg, och jag sitter hemma. Själv. 
Är det något jag föraktar något ofantligt mycket så är det ångest. Samtidigt har jag respekt för det. Antar att det är just det man inte ska ha. Jag försöker intala mig själv att inte göra saker som får mig att känna ångest och därför stannade jag hemma idag. Jag tänker själv att shit vad konstig jag är, hur kan man ens orka vara med mig. Sen tänker jag en gång till och inser att jag inte valt det själv. Det sitter i huvudet, det vet jag. Det blir dock inte lättare för det. 
 
Något som brukar lindra ångesten är Lars Winnerbäck. En av låtarna som jag spelar högst är "jag är hos dig igen". Den ger mig så så mycket. Att sitta på balkongen, själv, med Winnerbäck i öronen är helande, åtminstone för stunden. Helst av allt skulle jag sitta där med J, min fina vän. Min allra allra närmsta vän någonsin. Hon vet allt och hon kan allt. En blick och hon vet precis var jag befinner mig i mina tankar. Vad jag känner, vad jag tänker. 
 

Vänskapen gör varje börda aningen lättare.
 
 
 
 

I MADE IT!

Jag tror inte ni kan ana hur glad jag är just nu. Fick ÄNTLIGEN respons på mitt arbete som jag lämnade in i mitten på mars. Jag var hundra på att jag skulle få komplettera, jag brukar tro att jag ska få komplettering men denna gången var jag 100% inställd på det, det kändes bara så. Och igår fick jag responsen och "knappen" var grön, alltså har jag klarat uppgiften. Idag hade betyget kommit in, betyget får man alltid veta några dagar efter men det hade kommit in redan idag och vad ser jag, JO jag hade inte bara klarat uppgiften utan även fått VG, alltså högsta betyg. Jag är verkligen stolt över mig själv. I en millisekund tänker jag att detta är värt all ångest jag har varje dag (men den tanken tar jag nog tillbaka lite) men vilken glädje när man får veta att man gjort bra ifrån sig. 
 
Prestationsångest är inget kul. Jag tror det sämsta om mig själv och intalar mig själv att vara beredd på komplettering varje gång. Det där med att tro på sig själv, att man kan klara av saker för att man faktiskt är bra på det är svårt för mig, det är verkligen det. Så har det nästan alltid varit, ibland mer och ibland minder. 
 
 
Men nu ska jag njuta lite i denna glädjebubbla och ställa mig i en varm och lång dusch. Fältdag på praktiken imorgon så jag ska även försöka fixa lite dokument och mål och sådär inför praktiken som börjar redan på fredag. Har så sjukt mycket skolarbete framför mig nu så jag får sjuklig ångest utav blotta tanken på det. Planera planera planera, utan det är jag rökt. Så bye bye omvärld, nu kommer jag vara lost i en månad! 
 
Pusskram

Ingen matchSeg morgon idag också så jag kickar igång med en supersmoothie innan jag påbörjar dagens sysslor. 
Ska läsa genom alla föreläsningar och grejor en sista gång och sen får det bli lite plugg inför praktiken. Ska även fortsätta med tvätten och städningen jag började på igår! 

Och tror det eller ej men jag har tackat nej till dagens match då tentan äger rum imorgon bitti. Har inte missat en enda match sen jag började i bjärnum tror jag så det känns konstigt men what to do... ;) 


Pusskram