Nattamat

Netflix and food. En skål med müsli och filmen Taken 3 får avsluta denna dag. Helgen har som vanligt gått på tok för fort men idag har jag äntligen fått träffa min mamma så mitt hjärta är helt igen. I torsdags gjorde hon en väldigt stor operation och eftersom jag varit sjuk i cirka 2 veckor innan kunde vi inte ses precis innan med tanke på smittorisken. 

Nu hoppas vi bara på att hon ska få komma hem till Jul ❤ 
Imorgon väntas det en massa plugg, har förhoppningar på att jag kommer igång riktigt med min rapport så att jag får tid att jobba i jul och även släppa plugget helt för någon vecka. 

Nu, film & nattamat! 

Pusskram 

Julfotografering

Häromveckan var jag iväg för att fota en Go  liten familj. Fotograferingen gick kanonbra och i veckan fick jag julkort från familjen som ni kan se hår nedan. Det var riktigt kallt ute (typ -10) och då är det inte kul att posera och ha sig men hela familjen skötte sig utmärkt och slutresultatet blev vi alla nöjda med :) 

Nu ska jag fortsätta med min städning som jag varvar med plugg. Kommande vecka är inte nådig så idag är det förberedelser inför vad som komma skall. 


Pusskram