Skogen

 
Återigen blir jag besviken på färgåtergivningen på mina bilder här på bloggen men jag antar att det inte är lönt att gnälla över det. I förra helgen var min bror på besök och vi drog ut i skogen en lång stund, jag fotografera lite och han fick ställa upp som motiv, såklart. 
För mig är skogen en helande plats. Lite som fotbollsplanen, man kan inte tänka för då förstörs känslan. Det älskar jag. 
 
För övrigt så har jag en hemtenta tills på söndag som jag inte ens börjat på. Jag hoppas innerligt att jag kommer vara riktigt effektiv imorgon och fredag så att jag slipper sitta i helgen för det har jag helt enkelt inte tid till. På söndag fyller min älskade farmor 70 år så vi ska fira henne på lördag. Jag var iväg och köpte present till henne idag, tror hon kommer bli jätteglad faktiskt! Ska köpa någon riktigt stor bukett blommor också tror jag bestämt. Min fina farmor alltså. 
 
Jag ville gå och lägga mig redan vid 19.30 idag men fick hejda mig och jag är fortfarande lite trött, nu är det ju ändå ok att gå och lägga sig. Men samtidigt vill jag plugga... Vilket dilemma va! ;) 

Bröllop

 
Ber om ursäkt för den kvaliten bilderna är i, så himla mycket bättre på datorn än vad de blir på bloggen men inte mycket att göra åt. Har så otroligt mycket fler bilder men väljer att avstå från att lägga upp bilder på hela familjer och liknande då jag helt enkelt inte har möjlighet att fråga alla om det är ok. 
 
Fick äran att fotografera en del av Johan och Alexandras bröllopsfest för några helger sedan. Så otroligt roligt och lärorikt men jag har en lång väg att utvecklas för att bli riktigt bra men jag tar det i min takt. Det viktigaste är inte perfekta bilder i kvalite alltid utan att man fångar ögonblick. 
 
 
Har haft självstudier idag och gissa vad!? 
- Ja som ni säkert tänkte så har jag inte gjort något alls så ska faktiskt sätta mig med det lite nu. 
 
pusskram 

Hektisk gårdag

Kaffet är kokat, böckerna är framme och jag har nu äntligen fått i mig lite frukost. Huvudvärken vill smyga sig på, därav kaffet! Igår var det skola till 12 ungefär sen direkt hem och byta om för att köra vidare till Markaryd och jobba till klockan 21. Idag blir det inte lika fullspäckat då jag faktiskt bara ska plugga en himla massa, skönt!