DKNY

Hej på er!
Hoppas allt är lika bra med er som det är med mig!
Har hållt på att städa nästan hela dagen. Skrubbat varendra vrå i badrummet och nu ska jag ge mig på att torka golv är det tänkt. Tog en paus med lite mat och bloggande först bara!

 
 
 
 
Parfymen ni ser på bilderna fick jag av mitt hjärta i julklapp. Idag är dock första dagen som jag faktiskt kunnat känna hur den luktar. Har varit döförkyld hela julen men nu börjar det äntligen ordna upp sig, förutom hostan i vanlig ordning. För övrigt så luktar parfymen väldigt gott och den får 5 av 5 i betyg! 
Min man han kan!
 
Pusskram

Friendship

 
Bilden är inte ny, skulle gissa på att den är från Juli 2009 faktiskt. Minns att jag varit på gothia cup. Första året med Vittsjö och det första jag ville göra när jag kom hem var att träffa Josse. Min bästa kompis någonsin. 
Sitter och kollar genom min gamla blogg och jisses vad många saker och minnen som kommer upp i huvudet. Som man har förändrats. Utvecklats. 
Varje helg hängde vi ihop. Ibland, eller ja oftast så satt vi ute på min altan och lyssnade på musik långt in på småtimmarna. Och ibland hittade vi bara på en massa skit. Det var verkligen alltid vi. 
Nu tar det desto längre tid mellan gångerna men så fort vi ses så känner vi båda hur starka vi är tillsammans. Känns nästan töntigt att jag skriver det. Men ibland kan det vara skönt att dela sin tanke med någon annan. I detta fallet bloggen och er som läser. 
Att ha en vän som Josefine borde alla ha. Någon att lita på. Någon att luta sig mot. Någon man känner sig alldeles för bekväm med. Någon som man både kan skratta och gråta med. 
 
Någon som alltid finns där vad som än händer.

Vänskapen gör varje börda aningen lättare