Old times

Mando Diao i lurarna, inte så vanligt längre men ett par låtar har de som jag verkligen gillar. Gillar riktigt mycket till och med. Under tiden som det matas på från spotifylistan så läser jag min gamla blogg. Glad att jag inte raderat den trots att jag många gånger läst den och tänkt att "näää marre, gräv inte i det förflutna." Men det är en del av mig. Den påminner mig om väldigt mycket. Bra saker, dåliga saker. Min utveckling som människa.
Hittar gamla bilder på mig och mina vänner. Blogginlägg som det egentligen inte står så speciellt mycket i men när jag själv läser mellan raderna så kan jag fnissa för jag vet precis hur jag kände där och då.
Vad mycket man förändras på bara några år egentligen. Eller det kanske bara är jag själv som tycker det. Sorgligt i så fall, haha. 
 
Klockan var nyss nio och jag kunde ju absolut inte gå och lägga mig redan då. Nu är den nästa halv elva och jag tänker herregud, hur orkade jag vara uppe till nu. Men just nu spelas en av favvolåtarna med Mando Diao så bara ett par minuter till. Sen, sen är det sängen som gäller!
 
Pusskram

Lördag

Hej mina vänner! 
Lördag idag. Fest för många, kanske de flesta, men för mig är det hemgång till lilla Markaryd. Pappa och ena brorsan spelar match i bowling så ska kolla på den tänkte jag. Stefan har kickoff hela dagen så då passar jag på att bli uppvaktad hos mamma och pappa helt enkelt! Och en klassiker på tåget är ju såklart den här låten; 


Lyssna på den och ni blir inte besvikna! 
Ha en underbar lördag! 

Pusskram 

Vinterland

Hej mitt vinterland, 1 månad för sent... 


Jättefint och mysigt men kaaaanske kunde kommit en vecka innan jul och stannat en vecka efter och sen varit borta. Önsketänkande... 
Sitter i bilen och väntar på att klockan ska bli halv ett så min rast är slut. Vill bara att dagen ska gå så jag kan besiktiga min lilla jäkla bil någon gång så jag förhoppningsvis kan slippa tänka på den! Har varit ute och byggt snökoja med barnen hela förmiddagen så nu tänker jag minsann vara inne och gosa i värmen i eftermiddag. 

Hoppas ni har en lika bra dag som Mig, hittills ;) 

Pusskram