CupOnepiecen är på och jag ligger äntligen i soffan. Dock med en lårkaka från helvetet ungefär... Kunde varit värre så ska väl inte klaga. En tjej i motståndarlaget drog antagligen av sitt korsband så jag går hellre i mina Egna kläder än att gå i hennes just nu i alla fall. Stackarn! 

Nu ikväll är det verkligen bara soffmys med god mat och film som gäller. Absolut INGET annat! 

Ha en bra lördag vänner! 

Friday

Äntligen fredag mina vänner och oj vad min dag började bra!
För det första så vaknade jag upp av att Stefan pussade mig i pannan. Bara det liksom!(!!!!!!)
Och sen fick jag ett mail där det stod att jag var nominerad till årets back i nordöstra skåne, Jag och 3 andra från olika serier i div2, div3 och div4. Äsch tänker kanske ni men för mig som endast spelat en säsong som back och alltid annars varit anfallare så känns det stort. 
Gränsen mellan att vara stolt och att skryta är hårfin och jag skriver detta endast för att jag är stolt över mig själv. Lilla jag kan också lyckas ibland!
 
Nog om det så är det ju fredag och på söndag första advent vilket betyder att julstök står på schemat. Har varit och handlat så efter att jag fått upp julpynt och storstädat så ska jag börja julgodisbaket. Weho! finally! =)
 
Pusskram

I'm alive

Jaha, här sitter jag med ångest. Ångest för att jag mår dåligt och inte kunnat jobba idag. Inget jobb imorgon heller för att vara säker på att det inte är influensa. Mått riktigt kasst hela dagen och bara legat i sängen. Och ja, det ger mig ångest för jag vill verkligen inte bara ligga hemma. Förlorar så mycket på det + att det ger mig ångest. 
Ångest deluxe. 
 
Stefan jobbar nu ikväll för första gången på över en månad. Han har ju varit sjuk i en halv evighet känns det som. I vilket fall som så ska jag försöka slå in en julklapp. Första och enda vi har fixat. Och kanske att jag börjar lite på julbaket, det vill säga chokladbollar. Det hör till tycker jag. Varje år bakar farmor massvis med chokladbollar och det är alltid lika uppskattat!
Fast det kan ju också bli så att jag tar en clementin, sätter mig i soffan och gör absolut ingenting. Eller läser en bok. Min kropp och hjärna vill olika saker så det är svårt att hänga med ibland. 
 
Take care