GG

Jag har en lista på spotify som heter sleeppy, och det är vad den är. Än så länge har jag bara lagt in 5 låtar i den så så sätt är den också lite tröttsam, hehe. Har lyssnat på den kanske 10 gånger nu ikväll MEN den funkar, jag är verkligen trött nu. 
 
Sitter och förbereder lite anteckningar och liknande från föreläsningar inför kommande salstenta. Jag är "ledig" hela veckan så tänkte börja plugga inför den och ska även försöka hinna med att börja på ett delprov som visserligen inte ska in förrän i juni, men hur skönt vore det inte om man kom igång redan nu och är klar i förhoppningsvis väldigt god tid innan det ska in. Har några hektiska veckor/månader med plugg nu fram till sommaren så att planera är verkligen A och O. 
 
Och som om en massa plugg inte räcker så ska jag försöka jobba åtminstone en dag denna veckan. Jag brukar försöka göra det när jag är trött på skolan eller när det är mycket att göra. Det är nämligen väldigt lätt att få panik och ångest över att man valt fel yrke och även att man känner sig sämst som inte förstår, då kan jag lova att en dag ute på förskolan gör susen, man blir påmind om varför man älskar att arbeta med barn!
 
För övrigt har min påskhelg varit väldigt bra. Ingen påskmiddag eller liknande trots att vi var bjudna på en. Däremot har Ullared, nya fotbollsskor och match stått på schemat, och såklart kvalitetstid med Steffe =) (Japp, vi vann med 5-3!!!)
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Gossip Girl tror jag nog, om jag inte slocknar direkt vill säga. 
 
 
 
Pusskram

Ullared
In the making. 
Före och efterbilder kommer förhoppningsvis upp imorgon! 

Idag var det äntligen dags för en ullareds tripp. Jag, mamma, Viki och brorsans tjej drog dit redan i morse och jag är nöjd med mina inköp. Sjukligt mycket folk, ganska väntat med tanke på att lönen kom igår men det fanns lite hopp när man tänker att folk firar väl påsk! Men tydligen inte? 

Ska köpa en speciell spik imorgon och fortsätta då, lite dumt dessutom att hamra när klockan snart är 22! Resultatet får ni se imorgon om ni har tur 😅

Grattis min fina älskade Stefan


Min fina, älskade Stefan fyllde 30 år igår. Verkligen 30? Var tar tiden vägen egentligen? 
I alla fall så har det varit födelsedagsfirande precis hela helgen och nu är det dags att påbörja en ny, orörd vecka. 
Men gissa vad!? 

-japp, förkyld, igen! Vaknade vid 4 nu i morse och är riktigt hängig men hoppas på att kunna somna om en stund åtminstone så att jag orkar en heldag i skolan. Just nu känns det avlägset men sålänge jag inte har hög feber eller liknande så får jag minsann bita ihop! 

Pusskram