Fina kusinen

 
 
 
 
Igår var det äntligen dags att fotografera med den här godingen igen. Det är tacksamt att fota när man fotar fotogeniska människor måste jag erkänna! Hur fin är hon inte!?

Gräddhyllan

 
 
 
 
Igår var det återigen dags för våra män att spela golftävling så jag och Viki begav oss med barnen till mina föräldrar där vi spenderade dagen. Vi bjöds på mat, hund och barnpassning så att vi tjejer kunde ha lite kvalitetstid ute på gräddhyllan där vi avnjöt en riktigt trevlig fika! =) 
 
Och hur fotogeniska är inte dessa fantastiska tjejer då? Så fina! 

Kvistalånga

 
 
 
Så har jag äntligen köpt mig en ny kamera. Och nöjd, det är jag minst sagt! Har inte hunnit fotografera så jättemycket ännu men under min, mamma och mormors lilla utflykt till Kvistalånga idag fick den följa med. Det blev jordgubbsplockning i det härliga vädret! :-) 
 
Nu ikväll har det bara blivit fix i köket och lite städning. Frysit in massa jordgubbar som jag tänkte använda i smoothies som jag ofta gör på morgonen. Ska läsa en av Gardells böcker innan jag somnar tidigt för imorgon är det 24h jobbpass som gäller. Äntligen är jag frisk nog att gå dit!
 
Pusskram