When you lose somerthing you can't replace.


Det har redan gått en vecka utan min älskade basse vid livet och av blotta tanken på att jag aldrig mer kommer kunna gosa ner mig i hans varma, Goa päls gör ont. Det börjar komma ifatt mig nu, att han inte finns mer. Att han aldrig kommer tillbaka. Så många gånger han tröstat mig, fått mig skratta och varit omtänksam utan att veta om det, helt otroligt. Älskade basse, hoppas det finns en och annan fotboll där uppe i himlen så jag vet att du har det bra. Här nere är det inte lika bra utan dig. 

För alltid älskad och saknad <3 

Vickan - Hovdala
Häromdagen var jag faktiskt ute och fotade igen, äntligen. Vickan fick agera modell och jag tog en hel del bilder =) Det är så underbar miljö ute på Hovdala, där kan man gå länge och bara strosa och glömma all stress. Har inte orkat redigera bilderna ännu då jag jobbat både dygnspass, spelat match och varit helt dötrött men nu är jag nog back on track för några dagar i alla fall så kommer troligen upp fler bilder inom kort!
 
Sa för övrigt upp mitt abbonemang på gymmet nyss också. Jag har verkligen gett det en chans och jag gillar att gå dit, oftast men jag har inte varit där alls på en månad ungefär så känner att det är bortkastade pengar. Nu ska jag ta en lång promenad istället och sen handla. Stefan jobbar eftermiddag denna veckan så jag är hemma all by myself. Så förutom att planera inför midsommar så ska jag nog minsann storstäda =)
 
Ha en fin dag!

No motivation

Musten har gått ur mig helt. Jag har inga krafter. Konstant huvudvärk och ingen motivation till att göra något annat än att ligga i sängen. Har lovat att laga lite lättare lunch i form av pannkakor nu när Stefan kommer ham vid 3 men jag vill inte och jag orkar inte. Jag ska göra det för jag har ju faktiskt lovat men helst av allt skulle jag bara lägga mig i sängen igen. Vad gör man när man inte har någon ork? 
 
I vilket fall som helst så blev jag ganska glad för en stund igår i alla fall. Hade fått in mitt betyg från praktiken och jag fick VG, det högsta möjliga, så jäkla skönt!! Det finns hopp för mig med =) 
 
Nej nu ska jag ut och vattna lite blommor eller något på balkongen, friskluft och en coca cola ska minsann få sparka igång mig!